NemID: Eksperter anbefaler ikke alternativ løsning til XP-brugere

20. juni 2014 Erhverv

Fredag eftermiddag ser det alligevel ud til, at XP-brugerne bliver reddet i sidste øjeblik, oplyser dr.dkcomputer

Digitaliseringsstyrelsen satser nemlig på, at den bebudede afløser til den nuværende NemID-løsning når at blive klar i begyndelsen af juli. Det betyder, at brugere af Windows XP alligevel kan komme i netbanken, selv om deres system er forældet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den kommende løsning bygger på Javascript i stedet for Java, der trods navnesammenfaldet er noget helt andet.

Opdateringen af NemID-systemet er også godt nyt for brugere af tablets og smartphones, fordi de med Javascript-løsningen nu også vil kunne benytte NemID fra mobile enheder. Det samme gælder altså også brugere af Windows XP, oplyser Digitaliseringsstyrelsen.

– Vi kan ikke anbefale det, men jo – i princippet kan man anvende den kommende NemID-løsning på en Windows XP, lyder meldingen fra kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen, Cecile Christensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 112, Sønderborg

Hærværk hos Æ Gårne

14. maj 2021 112

Onsdag aften eller natten til torsdag har ukendte gerningsmænd været inde hos Æ Gårne i Vollerup og lave hærværk. “De har været inde i bygningen hvor de har lavet grafitti og der står: Lort og GM40 på væggen”, siger politikommissær Thomas Berg og fortsætter: “Der er også smadret ruder i bygningen og i en gammel […]

Læs mere...