Netværket Senior Erhverv inviterer til åbent hus

28. marts 2019 Erhverv

Det landsdækkende netværk, Senior Erhverv, har stor succes med at skaffe ledige over 50 år tilbage på arbejdsmarkedet, og netværket sætter hurtigt og gratis virksomheder i kontakt med motiveret og erfaren arbejdskraft.

Den 25. april er der Åbent Hus i Senior Erhverv på Stenager 2 fra klokken 10-14.

Selvom vores kontor har åbent hver dag, vil vi denne dag gøre mere ud af at fortælle om netværkets virke, resultater og muligheder for ledige 50+ og lokale virksomheder – og det er gratis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gennem selvaktivering og synlighed medvirker netværket til, at målgruppen opnår ordinære jobs på arbejdsmarkedet. Netværket er endvidere medvirkende til at fremme nye beskæftigelsesområder for målgruppen, skriver Senior Erhverv.

Der er på landsplan Senior Erhverv-medlemmer, hvoraf cirka 865 medlemmer fik ordinære job.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...