Netværkshuset har brug for hjælpende hænder

7. februar 2023 Sønderborg

Har du et par timer til overs og vil du være med til at gøre en forskel for mennesker, der lever med demens, så er det lige dig, som Netværkshuset rigtig gerne vil høre fra.

Netværkshuset er en frivillig forening for alle, der lever med demens i hverdagen, eller på anden måde er interesseret i at skabe et godt liv for mennesker med demens. Netværkshuset bygger på frivillighed, medinddragelse medbestemmelse og socialt samvær. Foreningen holder til i Palmosehuset, en tidligere lærerbolig med have i Dybbøl by.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi ønsker at støtte alle, der lever med demens i hverdagen. Vi skaber positive muligheder for at lære nye mennesker at kende, hvor man ikke behøver at forklare så meget. Vi synger, hører foredrag eller musik og brygger kaffe, spiller krolf, udflugter. På en god sommerdag hygger vi og griller i haven”, siger formand Wiwi Christensen i en pressemeddelelse.

Er du en teknisk it-guru, fundraiser eller grafisk ninja?

Netværkshuset være med til at gøre en stor forskel. Foreningen har et godt engagement i bestyrelsen og fra medlemmerne, men har i løbet af året behov for ekstra hjælp indenfor: Søge fonde om penge til aktiviteter og arrangementer. Opdatering af flyers og andet. Opsætning af annoncer og måske andet du kunne have lyst til at hjælpe med.

Artiklen fortsætter under annoncen

For yderligere oplysninger eller interesse i at hjælpe som frivillig, kontakt formand Wiwi Christensen på tlf. 40 11 66 23.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...