New Orleans Jazz i Sundhalle

9. februar 2020 Kultur

Søndag middag blev Sundhalle fyldt med jazzglade mmensker, der ville sidde og nyde Jutlandia Quartet fra Esbjerg, mens blæsten ruskede udenfor døren.

Orkestret har kun få år på bagen, musikerne er garvede,og har siden deres ungdom spillet med alle og enhver i ind- og udland i jazzklubber og til festivaler. Orkestret føler sig heldige ved at være sammen i denne kvartet af musikere, der fortolker den originale New Orleans musik, som den har udviklet sig gennem tiderne.

“Medlemmerne er nøgleplukkede New Orleans entusiaster: Leif Bjørnø, clarinet.  Jørgen M Nielsen, trompet og basun. Flemming Lauritsen, banjo. Jørgen Riis Jepsen, slagbas”, siger formanden for New Orleans Jazz-klubben, Erwin Langholz, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som intro til et af numrene afslørede musikerne, at de faktisk kan lidt noder:

“Men ikke så meget, at det ødelægger musikken”.

Musikerne har været på tourneer i Danmark og udlandet, i Skandinavien, det meste af Europa og USA inklusiv New Orleans.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...