New Orleans Jazz i Sundhalle

9. februar 2020 Kultur

Søndag middag blev Sundhalle fyldt med jazzglade mmensker, der ville sidde og nyde Jutlandia Quartet fra Esbjerg, mens blæsten ruskede udenfor døren.

Orkestret har kun få år på bagen, musikerne er garvede,og har siden deres ungdom spillet med alle og enhver i ind- og udland i jazzklubber og til festivaler. Orkestret føler sig heldige ved at være sammen i denne kvartet af musikere, der fortolker den originale New Orleans musik, som den har udviklet sig gennem tiderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Medlemmerne er nøgleplukkede New Orleans entusiaster: Leif Bjørnø, clarinet.  Jørgen M Nielsen, trompet og basun. Flemming Lauritsen, banjo. Jørgen Riis Jepsen, slagbas”, siger formanden for New Orleans Jazz-klubben, Erwin Langholz, til SønderborgNYT.

Som intro til et af numrene afslørede musikerne, at de faktisk kan lidt noder:

“Men ikke så meget, at det ødelægger musikken”.

Musikerne har været på tourneer i Danmark og udlandet, i Skandinavien, det meste af Europa og USA inklusiv New Orleans.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...