New Orleans Jazz Sønderborg har fået en pris af Musikrådet

18. august 2021 Kultur
Arkivfoto
Arkivfoto

I søndags uddelte Sønderborg Kommunes Musikråd den anden og sidste af sine årlige priser for 2020. På grund af coronasituationen har det ikke været muligt at gøre det før nu.

Prisen tilfaldt jazzklubben New Orleans Jazz Sønderborg, og den blev overrakt i Fiskeladen i forbindelse med klubbens første og totalt udsolgte koncert i efterårssæsonen, skriver Musikrådet.

Til at overrække prisen var Sønderborg Kommunes Musikråd repræsenteret af tre af sine bestyrelsesmedlemmer, nemlig Helle Mandahl, Michael Kamman og Søren Thygesen Kristensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På forhånd var kun én person fra New Orleans Jazz Sønderborg orienteret, så overrækkelsen kom som en fuldstændig overraskelse for både klubbens bestyrelse og publikum, da de tre fra Musikrådet efter Riverside City Bands første nummer gik på scenen og med accept fra bandet holdt en tale og efterfølgende overrakte bestyrelsen et diplom, en statuette og et beløb på 15.000 kr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Rettidig omhu og sund fornuft – uden ideologi

17. september 2021 KV21

Byrådskandidat Søren Østergaard, Fælleslisten, skriver: Den ideologiske debat mellem byrådskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Jørgen Jørgensen fra SF om frit valg eller ej, kører for fuldt tryk i de højere luftlag. I Fælleslisten er vi mere optaget af at finde jordnære løsninger for borgerne. Løsninger der giver mening for borgerne og bygger på […]

Læs mere...