New Orleans Jazz Sønderborg har fået en pris af Musikrådet

18. august 2021 Kultur
Arkivfoto
Arkivfoto

I søndags uddelte Sønderborg Kommunes Musikråd den anden og sidste af sine årlige priser for 2020. På grund af coronasituationen har det ikke været muligt at gøre det før nu.

Prisen tilfaldt jazzklubben New Orleans Jazz Sønderborg, og den blev overrakt i Fiskeladen i forbindelse med klubbens første og totalt udsolgte koncert i efterårssæsonen, skriver Musikrådet.

Til at overrække prisen var Sønderborg Kommunes Musikråd repræsenteret af tre af sine bestyrelsesmedlemmer, nemlig Helle Mandahl, Michael Kamman og Søren Thygesen Kristensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På forhånd var kun én person fra New Orleans Jazz Sønderborg orienteret, så overrækkelsen kom som en fuldstændig overraskelse for både klubbens bestyrelse og publikum, da de tre fra Musikrådet efter Riverside City Bands første nummer gik på scenen og med accept fra bandet holdt en tale og efterfølgende overrakte bestyrelsen et diplom, en statuette og et beløb på 15.000 kr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Sport, Nordborg

Egen UI er superklar til sæsonstarten på lørdag

22. marts 2023 Sport

Egen UI har haft en fremragende forberedelse til den kommende halvsæson i Jyllandsserie 2. Med opstart midt januar i de sure vinterkolde aftener og en uges træningsophold i Tyrkiet i slutningen af februar med mange træningspas på fine græsbaner. Mange fine resultater i træningskampene og et par spændende tilgange. Sidst men ikke mindst – et […]

Læs mere...