Nikolaj Kirk for fuld udblæsning i Sønderborg Teater

27. september 2019 Kultur

Sønderborgerne kan glæde sig til den 10. oktober, hvor den prisvindende tv-kok og forfatter Nikolaj Kirk besøger Sønderborg Teater klokken 19 til et spændende foredrag fyldt med fantastiske historier og oplevelser – lige fra jagt til køkkenteknikker i verdens lande.

De fleste kender nok Nikolaj fra Nak & Æd, hvor han sammen med sin tro følgesvend Jørgen Skouboe Møller afprøver spejderfærdigheder, jagt og kogekunst og samtidig får stillet en god portion eventyrlyst i både Danmark og resten af Verden, skriver arrangøren Tikko i en pressemeddelelse.

Nu har publikum en sjælden mulighed for at opleve Nikolaj for fuld udblæsning og komme bag om scenerne de kender fra TV. I foredraget kommer publikum med bag kameraet og tættere på arbejdet med Nak & Æd og udfordringerne med at lave mad og TV ude i bushen, i tætte regnvåde skove eller i den kolde tundra.

Om Nikolaj Kirk:
Nikolaj Kirk blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede som kok i tv-programmer som Mad i kassen, Go’ morgen Danmark og ikke mindst det populære Nak og Æd. Gastronomi er Nikolajs helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetten køber du HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk