Nørherredhus bliver forårsklar til selskaber og fester

29. januar 2016 Erhverv

Danske Hoteller beklager at Hotel Baltic i Høruphav er gået konkurs. Derved vil der være flere gæster, der kan komme inørherredhus klemme omkring deres livs fest, om det er konfirmationer, bryllupper, fødselsdage eller andre selskaber, som man nu mangler rammerne eller maden til, så vil Danske Hoteller meget gerne springe til, skriver Dorte Brandt fra Danske Hoteller i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har købt og overtager pr. 1. marts Nørherredhus i Nordborg. Derfor er vores selskabs kalender ikke fyldt op endnu. Nye er vi dog ikke. Vi kommer med mere end 25 års erfaring i at holde fest og dit livs fest er en sætning, vi tager meget alvorligt hos Danske Hoteller.

Når mærkedage skal fejres, hvad enten der er tale om en konfirmation, en reception, en festmiddag eller et bryllup, er det meget vigtigt, at alt foregår, som det skal.

Øje for detaljerne

En fest kan ikke laves om, derfor er det vigtigt for os, at din fest bliver en uforglemmelig oplevelse!untitled

Udover omgivelserne, farvevalget til borddækningen, blomsterne, valg af menu og vine og evt. musik, er det meget vigtigt, at du som vært eller værtinde er tryg ved det samlede arrangement.

Fest til fast pris betyder, at der ikke kommer ubehagelige overraskelser, når regningen skal betales.

Alt er med!

Vores personale gennemgår alt før festen, så du får det bedste tilbud, der passer til den fest, du vil holde. Hvad enten der er tale om en 30 års fødselsdagsfest med fest og farver eller et guldbryllup med stil og traditioner.

Afslutningsvis tilføjer Dorte Brandt fra Danske Hoteller, at vores dygtige køkkenchefer selvfølgelig også gerne vil hjælpe med de menuer, man eventuelt havde aftalt med Hotel Baltic.

Danske Hoteller har hovedkvarter på Hotel Dagmar i Ribe og hotellet har telefon 7542 0033

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk