Nørherredhus vil udvide med hele 48 værelser

8. oktober 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Nørherredhus i Nordborg har søgt kommunen tilladelse til at udvide hotellet og fordi en udvidelse ikke passer ind i den eksisterende kommuneplan, så skal der en høring til.

Teknik- og Miljøforvaltningen har derfor lavet et forslag til lokalplan Nørherredhus i Nordborg, så hotellet kan blive større og dermed tiltrække flere gæster.

Tirsdag skal Teknik- og Miljøudvalget tage stilling til, om høringsforslaget skal sendes videre gennem det kommunale system, så byrådet kan sætte det i gang i den kommende måned.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lokalplanen giver mulighed for at udvide det eksisterende hotel, der er i dag har 29 værelser. Udvidelsen vil med 1. etape tilføre 20 værelser fordelt på to etager. 2. etape omfatter yderligere 28 værelser fordelt på 2 etager.

Lokalplanforsalget er ikke i overensstemmelse med kommuneplanen. Derfor er der lavet et forslag til tillæg til kommuneplan 2013-2025.

Forvaltningen foreslår, at forslag til lokalplan og kommuneplantillæg sendes i otte ugers offentlig høring.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Vil du med i Ældrerådet?

19. juni 2021 Samfund

Der er valg til Ældrerådet tirsdag den 16. november og fordi de fleste af de nuværende medlemmer ikke genopstiller, er der brug for nye kandidater. Ældrerådets formand, Karin Dalager, er en af dem, der har valgt at sige stop: ”Jeg har været med i otte år og i alle årene været formand. Det er utroligt […]

Læs mere...