Nord-Als Boldklub fejrede årets fodboldhelte

12. november 2019 Kultur

Nord-Als Boldklub holdt traditionen tro afslutningsfest for trænere, ledere, hjælpere, æresmedlemmer og seniorspillere samt oldboysnu, hvopr efterårssæsonen rinder ud. Der var fire æresmedlemmer med til festen: Peter Glock, Carlo Meyer, Poul Lyngkilde og Verner Petersen.

Festen blev holdt på Hotel Nørherredhus i Nordborg, skriver boldklubben.

Festen var denne gang ekstra speciel, fordi den også markerede klubbens 50 års jubilæum. Der var derfor skruet ekstra op for festlighederne og hele 244 NB’ere festede sammen og fejrede ”Familien NB’s” fællesskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Festsalen på Hotel Nørherredhus var i dagens anledning pyntet i Nord-Als Boldklubs røde og sorte farver. Det store fremmøde vidner om et godt sammenhold i klubben, hvor alle nyder hinandens selskab og hvor NB’ere kom langvejs fra for at deltage.

Sidst på festaftenen kom den overraskelse: Et professionelt og imponerende festfyrværkeri kunne nydes udenfor Nørherredhus.

Som en fast bestanddel af det festlige program var uddelingen af pokaler og anden hæder altid imødeset med stor spænding og forventning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Denne gang med følgende kåringer.

Årets NB’er 2019: Gitte Behrends Mathiesen

Årets Seniorspiller 2019:  Hele Serie 3 holdet

Sæsonens fighter NB Serie 3:  Andreas Brogaard

Sæsonens spiller NB Serie 5: Frederik Asmussen 

Sæsonens fighter NB serie 5: Kasper Tonnesen

Årets spiller 2019 NB Oldboys: Thom Jørgensen

Årets spiller 2019 NB M+40: Arne Frederiksen

Artiklen fortsætter under annoncen

Årets spiller 2019 NB Masters:  Gunnar Carl

Nord-Als Boldklub markerer også 50 års-jubilæet ved en reception lørdag den 23. november kl.13-17 I Nord-Als Idrætscenter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...