Nord-Als Boldklub fejrede NB-dagen

16. juni 2019 Kultur

Nord-Als Boldklub har netop fejret NB-dagen 2019.

NB-dagen var i anledning af klubbens 50 års jubilæum udvidet, således at den forløb over to dage, skriver fodboldklubben.

70 børn og unge fra Nord-Als Boldklub deltog sammen med en håndfuld ungdomstrænere.

Alle mødte ind fredag eftermiddag, hvor de kunne boltre sig i hele idrætscenteret. Nord-Als Boldklub havde nemlig lejet hele centret, så der kunne spilles fodbold, badminton, bordtennis, hockey og games i centrets flotte og moderne gamerrum, ja kort sagt der var noget for alle. Efter nogle timers leg spiste alle deltagere fælles aftensmad i cafeteriet, hvorefter leg, hygge og fysisk udfoldelse fortsatte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var for alvor lejrskole stemning, da alle deltagere også overnattede i centerets to haller, så luftmadrasser, liggeunderlag og soveposer var fundet frem i stor stil.

Lørdag morgen var der fælles morgenmad og derefter kunne forældre, søskende og andre interesserede deltage, fordi den mere officielle del af NB-dagen fulgte traditionen med medaljeuddeling, kåringer og hyldest til alle ungdomshold.

NB-dagen 2019 var en stor succes og emmede af hygge på tværs af årgange, alder og skoler og samtidig af lejrskolestemning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er sammenhold som Nord-Als Boldklub vægter meget højt og ‘familien NB’ viste virkelig sit værd.

Det var ikke alene børnene, som fik en god oplevelse. Det gjorde de voksne også.

“Det gentager vi helt sikkert en anden gang”, sagde ungdomsudvalgsmedlemmerne Beth Jensen og Frank Andersen, som stod for arrangementet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...