Nord-Als Boldklub: SønderjyskE spiller showkamp mod et udvalgt Als-hold

12. juni 2019 Kultur

Tirsdag den 18. juni kl. 17.00 spilles der showkamp mellem SønderjyskE’s Superligahold og et udvalgt Als hold ved Nord-Als Idrætscenter.

”Det er en stor ære at vores lokale superligahelte fra SønderjyskE netop har valgt at besøge Nordals, som en del af deres forberedelse til den nye sæson. SønderjyskE har gennem de seneste sæsoner opnået flotte resultater i landets bedste række og selvom der her til aften er tale om en showkamp, så bliver det en hård prøve for vores lokale Als drenge. De glæder sig til kampen og det gør jeg også!” siger formand for Nord-Als Boldklub Jesper Larsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Showkampen er en del af fejringen af Nord-Als Boldklubs 50 års jubilæum og er blot ét af 10 arrangementer, som gennem 2019 vil markere jubilæet. Det udvalgte Als hold er en blanding af spillere fra klubber i Sønderborg Kommune og Nord-Als Boldklub er stolt af og glad for, at så mange klubber har villet støtte dette arrangement.

Til at lede det udvalgte Als hold er der valgt gamle Nord-Als Boldklub-kendinge: Kristian Dreyer, Leif Jørgensen og Henning Carlson. Kristian Dreyer og Leif Jørgensen er de to trænere som har fået klubben i serie 1, mens Henning Carlson med sine 25 år som holdleder for 1. holdet nærmest har legende-status i klubben. Til sammen er de det helt rigtige team til at lede Als holdet. De vil blive støttet af Thom Jørgensen, som er primus motor for showkampen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til kampen vil der være et flot setup med grilltelt med salg af grillpølser, øl og vand og der vil blive trukket lod og flotte præmier i pausen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Erhverv, Sønderborg

Følg SønderborgNYT på Instagram

10. august 2022 Erhverv

Efter et længere tilløb, og mange opfordringer fra vores læsere, er SønderborgNYT nu på Instagram. Du kan følge SønderborgNYT på Instagram via #sdbnyt eller finde vores Instagram profil her: https://www.instagram.com/sonderborgnyt/ Hilsen Redaktionen  

Læs mere...