Nord-Als Boldklub: Søren Sørensen hædret med DBU Jyllands Sølvnål

13. november 2018 Kultur

Søren Sørensen er en rigtig NB’er og foreningsmand, som altid giver en hånd med.

Søren Sørensen er som person altid positiv og klar med et smil og en lun bemærkning. Derfor er han meget vellidt i og omkring Nord-Als Boldklub.

Søren Sørensen hjerte har altid banket for DBUs fodboldskole, som han har været en del af i samtlige de 20 år som NB har tilbudt fodboldskole – heraf 15 år som leder af skolen.

Desuden er ikke så mange NB’ere så kendte i DBU, som Søren Sørensen, der med sin mangeårige kontakt til DBU omkring fodboldskolen er blevet en kendt og værdsat person. Det kom fint til udtryk, da DBU i forbindelse med fodboldskolens 10 års jubilæum gav NB mange roser med på vejen – blandt andet havde DBU aldrig modtaget en klage over vores fodboldskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var ret enestående.

Derfor var Søren Sørensen også den naturlige modtager da DBU overrakte klubben et diplom for 20 års samarbejde om fodboldskolen, skriver NB til SønderborgNYT.

Søren Sørensens store engagement omkring pigefodbolden i Nord-Als Boldklub og på Als generelt, har haft stor indvirkning på den positive udvikling pigefodbolden har gennemgået.

Han var en stor drivkraft i og også med til at starte pigefodbold sammenslutningen Team Als, som NB var en del af.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her var han træner og hjælper i en årrække indtil det oprindelige Team Als lukkede ned.

Senere blev han hjælper omkring pige/kvindefodbolden i Kolding.

Udover DB’s fodboldskole og pige/kvindefodbold så har Søren Sørensen altid påtaget sig mange andre opgaver i Nord-Als Boldklub og han siger meget sjældent nej.

Søren Sørensen har blandt andet gennem flere end 10 år været barformand til klubbens byfest og halbal og her gør han gerne toiletter rene og klarer det sure arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2010 modtog Søren NB’s fineste hæder med udnævnelsen som årets NB’er

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk