Nord-Als Boldklub udsætter generalforsamlingen

6. januar 2021 Sport

Bestyrelsen i Nord-Als Boldklub har besluttet at udsætte generalforsamlingen 2021.

Generalforsamlingen skulle efter klubbens vedtægter gennemføres ultimo januar 2021.

“Bestyrelsen mener ikke, at det på nuværende tidspunkt vil være forsvarligt at gennemføre en generalforsamling og slet ikke med det nye forsamlingsforbud på fem personer”, siger formand Jesper Larsen i en pressemeddelelse.

Derfor udsættes generalforsamlingen 2021.

Bestyrelsen mener, at generalforsamlingen er vigtig og derfor skal den kunne holdes på en måde, så alle med interesse for klubben og dens gang skal have mulighed for at deltage. Derudover er generalforsamlingen klubbens øverste myndighed og netop derfor er det vigtigt, at så mange medlemmer som muligt har mulighed for at deltage, for at komme med synspunkter og for at stemme ved valg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Generalforsamlingen udsættes altså foreløbigt på ubestemt tid og bestyrelsen følger myndighedernes retningslinjer og anbefalinger og derudfra tages der stilling til en ny dato, som meldes ud i god tid.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...