Nord-Als Festival: Hør Rasmus Seebach for 29,50 krone

6. december 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Nord-Als Festival har den store fornøjelse, at Rasmus Seebach nu er skrevet ind i programmet og der er næppe tvivl om, at det er med til at løfte antallet af solgte billetter. Købes billetten inden 1. februar koster det blot 29, 50 krone at høre den populære sanger.

– Alle kender hans musik, og billetterne til hans koncerter bliver revet væk – vi er derfor utrolig glade for at kunne præsentere Rasmus Seebach på Parkscenen i juni til Nord-Als Musikfestival, siger Dorte Berndt fra gruppen bag festivallen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rasmus Seebach kommer til Nord-Als festival.

Rasmus Seebach kommer til Nord-Als festival.

Festivalen 2014 byder på et super flot program til hele familien. Foruden Rasmus Seebach kan vi præsentere Thomas Helmig, ItaloBrothers, Tørfisk, Shaka Loveless, Lis Sørensen, Allan Olsen, L.I.G.A, Ulige Numre, Almost AC/DC, Michael Hardinger Band, Alexander Brown, Electric Guitars, Mek Pek og Jan Svarrer, Peter & De Andre Kopier, samt Mike Andersen Band.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Programmet til festivalen er stort set på plads, tilbage er der dog enkelte rigtig store overraskelser, vi først kan offentliggøre i det nye år. Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes os at skaffe så mange fantastiske musikere og kunsterne til det Nordalsiske område og på den måde være med til at sætte Sønderborgområdet på musiklandkortet, siger Dorte Berndt.

 

Købes der billet til Nord-Als Musikfestival inden den 1. februar, får du 20 koncerter for kun 590 kr. Det er 29,50 pr koncert.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetten kan købes på Billetnet.dk og ved Sydbank i Nordborg.

 

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...