Nord-Als: Flere navne på festivalprogrammet

27. december 2018 Kultur

Nu er Gnags, Magtens Korridorer, Michael Falck, Kato og Zookeepers er føjet til et allerede stærkt program for Nord-Als Musikfestival 2019.

 ”Endnu engang er det navne fra den absolutte øverste hylde, vi med glæde kan præsentere til den 39. udgave af Nord-Als Musikfestival”, siger festivalformand Karsten Fibiger om de seneste tilføjelser til musikprogrammet.

Publikum kan blandt andet glæde sig til GNAGS. Når GNAGS går på scenen, er det altid med en enorm energiudladning til følge. Publikum kan glæde sig til et helt nyt show med alle de gamle klassikere i nye rammer.

Artiklen fortsætter under annoncen

En anden stensikker energiudladning kan man forvente fra Magtens Korridorer med hits som ‘Nordhavn Station’, ‘Lorteparforhold’ og ‘Picnic På Kastellet’ bliver der fuld tryk på kedlerne.

Michael Falck var i 2018 på omfattende turne med sit orkester, men på Nord-Als Musikfestival 2019 får vi lov at opleve den erfarne musiker solo. Det bliver en helt særlig oplevelse.

En anden boldgade

I en lidt anden boldgade finder vi Kato og Zookeepers. Den prisvindende Kato har lang erfaring bag mixerpulten og har samarbejdet med nogle af de største stjerner i verden som helt sikkert sætter gang i festen, når han kommer til Nordborg anden weekend i juni.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gang i festen bliver der også, når Zookeepers indtager scenen. Med deres futuriske og pop-inspirerede univers har bagmændene Søren Oliver Due og William De Waal opnået stor succes og anerkendelse på den danske musikscene samt fra helt store verdensstjerner som eksempelvis Tiësto, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

”Med de tilføjelser til programmet har vi sikret, at Nord-Als Musikfestival 2019 favner mange forskellige genrer – og så endda med artister fra øverste danske hylde. Sammen med de tidligere offentliggjorte kunstnere er grundlaget for en kæmpe fest på plads, og vi kan næsten ikke vente”, siger Karsten Fibiger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lars Lilholt Band, The Minds of 99, Saveus, Johnny Madsen, Ude af kontrol, Laura Mo, The Grenadines, ANYA og Alexander Oscar kommer også til Nord-Als Musikfestival 2019.

Indtil den 31. januar 2019 sælges partoutbilletter til kun 645 kroner og dagsbilletter fra 385 kroner.

Så det er HER på LINKET og det er nu, man skal slå til.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk