Nord-Als Musikfestival afslører flere navne

7. december 2021 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Der er rigtig meget musik at glæde sig til, når festivalen ved Nordborg Slot løber af stablen for 40. gang den 10.-11. juni. Der tegner sig et solidt og bredt program, som byder på noget for enhver smag.

Luftens Helte er en musikalsk oplevelse i absolut særklasse og en fest uden lige, når de 19 musikere fyrer op under Nord-Als Musikfestival. Der kommer ikke til at gå stille for sig! Hele bandet bobler af energi og er klar med et brag af et show, når musikken fra film som Løvernes Konge, Tarzan, Herkules og Mulan lyder over højttalerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hjalmer er i sandhed vokset op i et hjem med klaver, og sikkert også et dusin andre instrumenter, men som kunstner står han på egne ben foran sit eget publikum. Siden hans debut i 2017 er det rullet vanvittig hurtigt for den ambitiøse og arbejdsomme herre, og således har sunget sig ind i vores hjerter med både talent og karisma, skriver arrangørerne.

Halberg & Friends har de seneste syvår spillet de allerstørste hits fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg på livescenerne. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de seneste 35 år- blandt andre fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh, Lis Sørensen og egne solo albums.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lydmor er berygtet og kendt for altid at levere en magisk cocktail af udfordrende visuelle shows kombineret med hendes tryllebindende konceptuelle elektropop. Hun er en artist der aldrig går på kompromis og altid går sine egne veje.

Milling og Molbechs FESTIVAL DISCO BINGO tager varmt imod et nyopstået publikum med en omgang herlig DISCOBINGO!

Få din spilleplade og en kuglepen ind foran dig og følg så med ind i et eventyrland af discoklassikere, hvor din opgave bliver at matche nummeret, du hører, med dets cover på spillepladen. Den, der først har henholdsvis en række og en fyldt plade, kan råbe DISCOBINGO og så er der præmier.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...