Nordals skal under lup i en ny analyse

22. august 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Hvem bor på Nordals, og hvor mange arbejdspladser er der?

Det vil Region Syddanmark og Sønderborg Kommune undersøge i en ny analyse, der skal kortlægge ressourcer og potentiale blandt nordalsingerne.

Resultaterne skal bruges i arbejdet med et nyt ferieresort på Nordals.

Analysen ”Nordals – tæt på” vil være delt i to, hvor første del handler om befolkningen i Nordborg og omegn, mens den anden koncentrerer sig om boligmasse og boligforhold, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Analysen udspringer af den regionale udviklingsaftale med de sønderjyske kommuner, der sigter mod at løfte hele Sønderjylland gennem forskellige udviklingsprojekter. Via udviklingsaftalen er der allerede igangsat en hel række projekter om bosætning, byernes og landområdernes styrker og attraktivitet, mobilitet og tilgængelighed i Sønderjylland.

 

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Ruller besparelser i hjemmeplejen tilbage

14. juni 2024 Erhverv

Medarbejdernes travlhed i weekenderne i hjemmeplejen har været stor efter besparelserne sidste. Det viser tilbagemeldinger fra medarbejderne i hjemmeplejen og derfor har Social, Senior og Handicapudvalget besluttet at rulle en af besparelserne tilbage fra weekenden 22.-23. juni, skriver Sønderborg Kommune. ”Besparelserne har ramt hjemmeplejen hårdt, men nu prioriteres der 2 millioner kroner årligt til at […]

Læs mere...