Nordals vil satse på kyst- og naturturisme

11. december 2014 Erhverv

Sønderborg Kommune søger om at få projekt Nordals Ferieresort med i en national forsøgsordning. Ordningen skal fremme kyst- og naturturisme og giver muligheder for at udnytte arealer tæt på kyst og strand.Nordborg Slot 1

Nordals Ferieresort er en del af den planlagte Nordals Natur- og Oplevelsespark. Ferieresortet skal indeholde hoteller, ferieboliger, campingpladser, vandoplevelser, marina, restaurantfaciliteter og grønne, rekreative områder.

Artiklen fortsætter under annoncen

En stor del af arealet til det planlagte ferieresort ligger inden for kystnærhedszonen og strandbeskyttelseslinjen, og deltagelse i den nationale forsøgsordning giver bedre muligheder for at få lov til at udnytte disse arealer.

“Udvikling af turismen i Sønderborg kommune er et af byrådets fyrtårnsprojekter, og Nordals er et  fokusområde. Det er derfor vigtigt, vi får sat gang i projektet”, siger formand for erhvervsudvalget Ole Wandahl Stenshøj.

Det er Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, der sammen med Erhvervs- og Vækstministeriet samt Miljøministeriet har inviteret kommunerne til at deltage i forsøgsordningen, der skal fremme kyst- og naturturisme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erhvervsudvalget i Sønderborg Kommune bakker op om ansøgningen, der er udarbejdet i samarbejde med Visionsgruppen for Nordals og Universe.

“Forsøgsordningen er en god mulighed for at fremme Nordals Ferieresort og turismen i kommunen”, siger næstformand for erhvervsudvalget Tom Holden Jensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 Politik, Sønderborg

Hvor er Sønderborg Kommunes handicappolitiske visioner?

28. september 2023 Politik

Handicapbevægelse i Sønderborg inviterer til møde om visioner for handicapbevægelsen i Sønderborg. Mødet skal foregå i MultiKulturhuset sal den 23. oktober fra klokken 19 ”Vi er naturligvis interesseret i at høre om tankerne bag besparelserne, om prioriteringerne som vores politikere gør, om kommunens henvendelse til KL og regeringen, ja om alle de tiltag og initiativer, […]

Læs mere...