Nordborg er klar med Høstmarked på lørdag

3. september 2019 Erhverv

Nordborg slår portene op og byder velkommen til høstmarked lørdag den 7. september kl. 9.30-14.00. Høstmarkedet er i år arrangeret i samarbejde med Nordborg Handel og Frivillighedens Hus i Sønderborg.

Høstmarkedet åbner med en mangfoldighed af aktiviteter, tilbud og oplevelser og Nordborg Handels butikker markerer høsten med mange gode tilbud, skriver Frivillighedens Hus.

Adskillige kultur- og fritidstilbud er repræsenteret i Storegade, blandt andre Nordborg Løbeklub, Nordborg Boldklub, Nordborg Motocross, SOS Børnebyerne, Natteravnene, Lions, Club 65 Nørager, Mjels Bryghus, Olferts Venner, Karrusellen, Kirkens Korshær,  Svenstrup Friskole og Købingsmark Bigård.

For at klare en eventuel regnskylle er der opstillet telte på ”Den grønne plads” i Storegade og på ”Nettotorvet”. I teltene vil man kunne møde ikke mindre end 21 frivillige sociale og sundhedsfremmende tilbud inden for social-humanitære foreninger, ældreområdet, sygdom, handicap, misbrug og motion.

I området ved Kvickly og ”Den røde Plads” kan der slås en handel af i kræmmerboder, opleves Zumba og brandbiler. E Klein Bahn sælger pølser ved Kvickly.

Konkurrence

Artiklen fortsætter under annoncen

Du har mulighed for at strikke eller hækle Nordborgs flotteste karklud.  Vær med i konkurrencen og indlever karkluden i Garniture inden kl. 13. Der uddeles en præmie og salget af indleverede karklude går til Kræftens Bekæmpelse ”Støt Brysterne”.

Skruet op for underholdningen

Hot ’N’ Tot Streetparade spiller på gaden af flere omgange.

Ved boghandleren danser folkedanserne kl. 10.30 og Linedanserne kl. 12.30.

Efter høstmarkedets lukketid er der mulighed for at nyde musik i løbet af eftermiddagen og aftenen ved Kom Tit.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Alt i alt tegner det til at blive en

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...