Nordborg Golfklub: Fredag og lørdag spilles der Nordborg Open

4. august 2022 Sport

Nordborg Golfklub har 5.- og 6. august inviteret til årets store begivenhed i Nordborg Golfklub, Nordborg Open – for 13. gang på Linak Course.

Vi starter fredag morgen kl. 07.30. Det er nødvendigt at starte så tidligt, når det er 175 spillere, der skal rundt på banen. De sidste går ud klokken 14.00, skriver golfklubben.

Det er en utrolig populær turnering hos klubbens medlemmer og ikke mindst er vi glade for det store antal spillere fra andre golfklubber. I år er der 60 spillere fra hele 24 forskellige klubber i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er der mange fine præmier på spil, og vi er naturligvis meget taknemmelige for den støtte vi har fået fra rigtig mange sponsorer, lokale såvel som landsdækkende virksomheder.

Vi har igen i år en Hole in One-præmie på vores hul 15 som er et par 3 hul.

Den første som slår bolden i hul på første slag får 10.000 kroner kontant. Og der en chance begge dage.

Sponsor for Hole in One-konkurrencen er Nybolig Guderup ved Ole Bredgaard.

Vi håber naturligvis, at det endelig lykkes at få udbetalt en Hole in One-præmie – og der spilles hen over de to dage også en puttekonkurrence.

Artiklen fortsætter under annoncen

I og omkring klubhuset vil der være mulighed for købe mad og drikkevarer

Fredag aften er der – traditionen tro – livemusik.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...