Nordborg Guld og Sølv overtager turistservicen

11. oktober 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Nu kan turisterne i Nordborg få hjælp og vejledning hos Nordborg Guld & Sølv, som fremover hjælper byens turister.

”På vegne af turisterne og kommunens muligheder for at servicere turisterne på bedste vis er jeg virkelig glad for at opleve den opbakning, der er i Nordborg til hurtigt at finde en løsning. Det er også dejligt, at vi opretholder en rigtig fin placering midt i Nordborg”, siger formand for erhvervsudvalget Ole Wandahl Stenshøj i en pressemeddelelse. Forklaringen på, at turisterne nu skal ind til Nordborg Guld og Sølv er, at Verena, der tidligere servicerede Nordals’ turister, er lukket.

Verena havde til huse på Røde Plads, mens Nordborg Guld & Sølv bor på Storegade 15 A – altså lige i nærheden. Turistinformationen i Nordborg har åbent som butikken, dvs. hverdage kl. 10-17.30 og lørdage kl. 10-14  – dog kl. 13 i vinterhalvåret.

Tilbuddet omfatter et utal af foldere, brochurer og kort, som hjælper turister med at blive inspireret til at besøge områdets seværdigheder og aktiviteter samt finde vej til disse. Desuden står butikkens personale klar til at besvare de spørgsmål, som turisterne måtte have.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...