Nordborg har lagt i fryseren til en skulpturfestival

13. november 2019 Kultur

Der er lagt i fryseren til en gentagelse af Is-skulpturfestivalen i Nordborg, som de sidste 2 år har tiltrukket flere tusinde gæster fra mere end 30 forskellige byer. Is-skulpturfestivalen foregår lørdag 30. november klokken 11-18, på Røde Plads i Nordborg.

Igen i år vil festivalen byde på underholdning for hele familien med aktiviteter, der stimulerer alle sanser. Som noget nyt har vi booket Danmarks største oppustelige kælkebakken, så børnene kan få røde kinder, inden de kan gå ind i is-dronnings univers og få ansigtet malet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har også åbnet et is-galleri hvor billeder af de tidligere års skulpturer er udstillet. I samme telt udstiller 6.B fra Nord-Als skolen med en skrot figur som er kreeret ud fra verdensmålene, skriver Nordals Musikfestival, som står bag is-festivallen.

I et samarbejde mellem Ice Team fra Christiansfeld og professionelle kunstnere vil der på dagen blive skabt smukke og bemærkelsesværdige skulpturer i is. På festivalen vil der være et område, hvor børn kan få lov at lave deres egen is-skulptur under kyndig vejledning af Ice Team.

Studerende fra Mads Clausen Instituttet fra SDU stiller med deres frysende fysik- og kemiforsøg i SDU Science Show kl 12 og kl 14.

Gaderne vil emme af is-festivalstemning med boder, hvor de fremmødte kan blive kloge på de lokale foreninger, der til anledningen sælger spise og drikke. Nordborg Handel vil igen i år bidrage med en gigantisk præmiekurv, som handlende kan deltage i lodtrækningen om.

Det bliver en forrygende dag med masser at se og prøve.

Der er gratis adgang.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk