Nordborg: Igen rotter i Kvickly

6. december 2014 Erhverv

rotteVarehuschef Jan Moberg Pedersen måtte fredag lukke bagerafdelingen i Kcickly i Nordborg på grund af mulige rottespor. Men regner med, at dyrlægeren mandag vil frigive afdelingen, da der ikke er fundet nye spor efter rotter nogen steder. Der er blevet lagt mel ud alle steder – i hele butikken, lageret og kontor, lofter og så videre for at kunne afsløre skadedyrene. Og der er ingen spor fundet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi åbnede allerede lørdag disken, hvor vi kan sælge brød m.m. bagt af vores kollegaer i Høruphav. Bagerafdelingen skal først desinficeres og ryddes op, inden vi formodentlig kan åbne selve bagerafdelingen onsdag morgen”, siger varehuschef Jan Moberg Pedersen til TV SYD.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...