Nordborg Løbeklubs gå-hold bliver set

12. januar 2022 Nordborg
Vandrerne bliver set når de har deres veste på
Vandrerne bliver set når de har deres veste på

Nordborg Løbeklub er kommet flyvende fra start i det nye år og særligt på gå-holdet for medlemmer med særlige udfordringer er der høj stemning, skriver løbeklubben.

Holdet melder på næsten 20 medlemmer og holdet skød det nye år ind med en glædelig overraskelse sponsoreret af Linak: 20 flotte refleksveste med Linak-logo på brystkassen og Nordborg Løbeklub på ryggen. Samtlige vandrere har fået en vest, så ingen overses i trafikken i denne mørke tid.

Hver mandag kl. 16.30 står vandrerne klar og glæder sig til at høre, hvor træner Dusko Milovic har besluttet at dagens tur går hen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da niveauet for holdet spænder bredt er der lavet to grupper:

Hare-holdet for nye vandrere der har brug for pauser undervejs og et roligt tempo.

Tempo-teamet for medlemmer der ønsker lidt mere fart og distance.

Dusko Milovic har været gå-holdets træner siden forår 2021 og glæder sig altid til mandagens ture. Han fortæller, at der med sikkerhed er sat et stort mål for den kommende sæson: Nordborg Marathon skal besejres til august.

I løbet af det seneste år er to medlemmer blevet gå-værter, med formålet at tage godt i mod nye interesserede og støtte undervejs. Derudover er Eva blevet hjælpetræner og har ansvaret for Hare-holdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nordborg Løbeklubs gå-hold siger mange tak til Linak for de sponsorerede refleksveste.

Sønderborg Kommune arbejder sammen med de lokale idrætsforeninger om at tilbyde aktiviteter for borgere med udviklingshæmning eller særlige behov.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk