Nordborg Mandskor sætter farver på en grå novemberaften

23. oktober 2019 Kultur

Glæd jer til en hyggelig aften, hvor Nordborg Sangforening vil sætte farver på en ellers grå november aften.

Mandag den 11. november klokken 19 slår Nordborg Mandskor dørene op i menighedshuset ved Nordborg Kirke for en lidt anderledes aften i sangens og efterårets tegn.

Aftenens motto er ‘Musik tørrer hverdagens støv af sjælen’ og det er noget, vi alle har brug for engang i mellem, især her i den mørke tid, skriver Mandskoret.

I løbet af aftenen vil korets dygtige dirigent spille på sin violin, sangforeningen synge en række sange og lægge op til fællessange og der vil blive oplæsning af små historier. Desuden er der indlagt en lille musikalsk quiz, så én deltager kan være heldig at få en præmie med hjem.

Og kaffe og kage bliver der naturligvis også lejlighed til at nyde.

Normalt tager mandskoret ikke entré ved sine arrangementer, men denne gang er det en lille smule anderledes for de damer, idet kvinder kun kan komme gratis ind, hvis de medbringer mindst et styk mandfolk. Så, kære damer, gå på jagt i huset, nabolaget eller hos venner og familie efter en musikglad herre, som I kan tage under armen og medbringe den 11.november.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...