Nordborg Mandskor sætter farver på en grå novemberaften

23. oktober 2019 Kultur

Glæd jer til en hyggelig aften, hvor Nordborg Sangforening vil sætte farver på en ellers grå november aften.

Mandag den 11. november klokken 19 slår Nordborg Mandskor dørene op i menighedshuset ved Nordborg Kirke for en lidt anderledes aften i sangens og efterårets tegn.

Aftenens motto er ‘Musik tørrer hverdagens støv af sjælen’ og det er noget, vi alle har brug for engang i mellem, især her i den mørke tid, skriver Mandskoret.

I løbet af aftenen vil korets dygtige dirigent spille på sin violin, sangforeningen synge en række sange og lægge op til fællessange og der vil blive oplæsning af små historier. Desuden er der indlagt en lille musikalsk quiz, så én deltager kan være heldig at få en præmie med hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og kaffe og kage bliver der naturligvis også lejlighed til at nyde.

Normalt tager mandskoret ikke entré ved sine arrangementer, men denne gang er det en lille smule anderledes for de damer, idet kvinder kun kan komme gratis ind, hvis de medbringer mindst et styk mandfolk. Så, kære damer, gå på jagt i huset, nabolaget eller hos venner og familie efter en musikglad herre, som I kan tage under armen og medbringe den 11.november.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 COVID-19, Sønderborg

Stadig fald i antallet af Corona-smittede

28. november 2021 COVID-19

Dagens tal fra Statens Serum Institutut viser, at der nu er 306 personer i Sønderborg Kommune, som er smittet med Corona og det er et lille fald på 24 siden lørdag. Den seneste uge har 14.304 lokale taget en pcr-test og 2,13 procent af dem fik et ‘positivt’ resultat. Mandag genindføres brugen af mundbind flere […]

Læs mere...