Nordborg Marathon: Se hvem der var hurtigst på 42,195 kilometer

27. august 2022 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag sendte Dusko Milovic omkring 600 løbere og walkere ud på forskellige ruter og distancer i Nordborg Marathon – og det var sidste gang den muntre herre, har den fornøjelse. Han har bestemt sig for, at give stafetten videre til andregode kræfter i Nordborg Løbeklub. Næste år vil han – for første gang – løbe med i Nordborg Marathon, som han sådan set selv har opfundet.

De første løbere, der blev sendt afsted var marathonløberne, som skulle ud på 42,195 kilometer.

“De 31 løbere kommer tilbage til målområdet, når de er halvvejs gennem løbet og det er vigtigt, at I allesammen hepper på dem. Det betyder rigtigt meget, fordi det giver energi til de sidste 21 kilometer”, sagde Dusko Milovic til de mange mennesker, som var på pladsen ved Kvickly i Nordborg, som var mål og startområde for de mange løbe- og gåture.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos kvinderne var det Connie Kjølby, som blev vinder i tiden 4:08:26, foran Janet Lund, som løb i tiden 4.28.20 og Maud Hjortshøj, som brugte 4 timer 31 minutter og 46 sekunder på at tilbagelægge de mange kilometer.

Hos herrerne gik det noget hurtige og Bjarne Østergaard fra Nordborg løb turen i tiden 3:13:37, men det var ikke nok til at vinde.

Førstepladsen tog Casper Breschel med tiden 3:07:55 og på tredjepladsen er Claus beck Schmidt, der løb i tiden 3:15:15.