Nordborg Roklub indvier nyt træningsrum i Dyvig

7. oktober 2019 Kultur

Det er med stor stolthed, at  Nordborg Roklub lørdag den 26. oktober officielt kan indvie deres nyindrettede træningsrum i Dyvig.

For at understøtte vores ‘Projekt træningsrum for alle, har vi opgraderet vores træningslokale med et mere varieret og stabilt udstyr, især for at kunne understøtte aktuelle forespørgsler fra nuværende og tidligere medlemmer, samt nye udefra kommende medlemmer. Medlemmerne og skolegæster vil fremover kunne udfordres ved at kunne træne lidt hårdere og mere varieret og få mere sved på panden ved at have udstyr der gør at der kan præsteres mere og andet end man kan med vores standart ro udstyr., skriver roklubben.

Efter en god donation fra DIF og DGI’s foreningspulje og en aftale med LINAK har Nordborg Roklub fået midler til et professionelt løbebånd og en multitræningsmaskine, der supplerer vores 10 roergometre; 2 spinningscykler og en Crosstrainer m.m. meget godt i vores velventilerede og veltempererede træningsrum på vores nye 1. sal.

Klokken 15 er der officiel standerstrygning og præmiering af sæsonens flittigste roere.

Klokkenca. 15:1o r der snoreklipning og indvielse af vores nyindrettede træningsrum. Efterfølgende er der kaffebord i vores fantastiske klubhus, for alle interesserede, familier, venner, leverandører, sponsorer og naboer af klubben.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...