Nordborg Roklub indvier nyt træningsrum i Dyvig

7. oktober 2019 Kultur

Det er med stor stolthed, at  Nordborg Roklub lørdag den 26. oktober officielt kan indvie deres nyindrettede træningsrum i Dyvig.

For at understøtte vores ‘Projekt træningsrum for alle, har vi opgraderet vores træningslokale med et mere varieret og stabilt udstyr, især for at kunne understøtte aktuelle forespørgsler fra nuværende og tidligere medlemmer, samt nye udefra kommende medlemmer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Medlemmerne og skolegæster vil fremover kunne udfordres ved at kunne træne lidt hårdere og mere varieret og få mere sved på panden ved at have udstyr der gør at der kan præsteres mere og andet end man kan med vores standart ro udstyr., skriver roklubben.

Efter en god donation fra DIF og DGI’s foreningspulje og en aftale med LINAK har Nordborg Roklub fået midler til et professionelt løbebånd og en multitræningsmaskine, der supplerer vores 10 roergometre; 2 spinningscykler og en Crosstrainer m.m. meget godt i vores velventilerede og veltempererede træningsrum på vores nye 1. sal.

Klokken 15 er der officiel standerstrygning og præmiering af sæsonens flittigste roere.

Klokkenca. 15:1o r der snoreklipning og indvielse af vores nyindrettede træningsrum. Efterfølgende er der kaffebord i vores fantastiske klubhus, for alle interesserede, familier, venner, leverandører, sponsorer og naboer af klubben.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk