Nordborg Roklub: Prøv om roning er noget for dig

30. april 2018 Kultur

Kan du godt lide at grine, mens du dyrker motion med andre?

Har du mod på at lære noget nyt?

Har du roet tidligere og har fået lyst til at vende tilbage til sporten?

Vil du dyrke motion og samtidigt kunne nyde den smukke sønderjyske og alsiske kyst fra vandsiden?

Savner du noget, som du og din familie kan være fælles om i jeres fritid?

Kan du svare ja til blot nogle af disse spørgsmål, vil roning helt sikkert være noget for dig, skriver roklubben i en pressemeddelelse.

I Nordborg Roklub kan du få masser af motion gennem roning på vandet. Vi tilbyder dig oplæring, så du kommer sikkert fra start og der er åbent hus på søndag fra kl. 10-15. Alternativt kan du kigge forbi tirsdage og torsdage kl. 17:50 fra den 8. maj.

Roning er en sport for alle aldersklasser – smalle konkurrencebåde, som du ser i fjernsynet, men så sandelig også brede turbåde, der er meget stabile.

Rospinning

Rospinning – effektiv fedtforbrænding især om vinteren Nordborg Roklub har trænere der er uddannede i den helt nye træningsform – rospinning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er sjovt og samtidig effektiv træning af hele kroppen – rospinning. En helt ny træningsform, hvor en instruktør guider deltagerne igennem et træningsprogram i takt til underholdende musik. Rospinning ligner på mange måder den type spinningstræning, som de fleste fitnesscentre udbyder.

Men i roklubberne er cyklen udskiftet med en romaskine, og dermed får deltagerne også trænet ryg, mave og arme.

Rospinning er effektiv fedtforbrænding og alle klubber er trænet i at tage imod nybegyndere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Åbent Hus

Kig ind i Nordborg Roklub hvis du og din familie er nysgerrige, vi har kaffe på kanden. Sommersæsonen er startet i begyndelsen af april.

Alle er velkomne til at komme ned i klubberne og hilse på klubmedlemmer og instruktører. Der vil også være lejlighed til at få en prøvetur i en af klubbernes både.

Eller kom ind og se vores dejlige klubhus, der i denne tid gennemgår en større ombygning, som giver fantastiske muligheder for rosporten i Nordborg. Halvdelen af overbygningen skal i fremtiden danne bedre rammer om den indendørs vintertræning, hvor rospinningen bl.a. er et stort hit med gode muligheder for andre varierende træningsmuligheder. Den sidste halvdel skal bruges til alle de sociale og uddannelsesmæssige aktiviteter, og bare for at nyde udsigten, og se at bølgerne slår ind over molen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...