Nordborg: Vejarbejde gør det farligt at være gående eller på cykel

23. november 2016 Nordborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Cykelstien på Nordborgvej ved Nordborg er totalt blokeret og fodgængere og cyklister henvises til modsatte cykelsti/fortov.nordborgvej_vejarbejde

Det er der i og for sig ikke noget specielt i, men en cykelsti der bliver brugt hver dag af skolebørn – både gående og cyklende, har fået en læser til at kritisere de to valg, som de gående og cyklende har:

“Enten skal de at prøve på at snige sig forbi de store og larmende maskiner, at gå ude på kørebanen eller krydse Nordborgvej i stærk Danfoss-trafik i totalt buldermørke to gange”.

Der er ikke sat lysreguleringer op og der er ikke en person på stedet, der kan vise børn/voksne over på den anden side af vejen på en sikker måde.

Læseren kalder det yderst kritisabelt og uansvarligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både for de mindste skolebørn og også for de mange cyklister og fodgængere, der f.eks. arbejder på Danfoss mm.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Kultur, Sønderborg

De faldne fra Stormen på Dybbøl blev mindet

18. april 2021 Kultur

Søndag formiddag klokken 10 var der mindehøjtidelighed ved Krigergravene på Dybbøl Banke i anledning af 157-året for Stormen på Dybbøl, hvor 11.000 danske soldater blev angrebet af 37.000 veludrustede preussiske soldater. “Angrebet begyndte – efter flere timers bombardement, klokken 10”, sagde oberstløjtnant Claus Klaris i sin tale. Når vi i dag markerer Dybbøldagen, så er […]

Læs mere...