Nordborgs efterskoleelever vandt CS:GO Duo-turnering på E-sportsmessen

26. oktober 2019 Kultur

To elever fra Nordborg Slots Efterskole vandt lørdag E-Sportsmesse Sønderborgs CS:GO Duo-turnering.

”Jeg synes, det er superfedt her”, siger Benjamin Rasmussen, der er 16 år og kommer fra Fredericia. Sammen med en gruppe andre elever fra Nordborg Slots Efterskole deltog han i E-sportsmesse Sønderborg på Det Blå Gymnasium, hvor knap 2000 entusiaster var dukket op.

”Det er ikke fordi, jeg ser noget nyt her, men det viser mig en ny måde at være kreativ på i de spil, jeg allerede kender”, tilføjer han.

Artiklen fortsætter under annoncen

En time senere skulle han – sammen med sin kammerat, Peter Boisen Nielsen, der er 16 år og fra Dragør – deltage i messens CS:GO Duo-turnering. Der var masser af præmier på spil, og vinderteamet får arrangeret et LANparty med alt betalt på Det Blå Gymnasium for 20 valgfri deltagere. Benjamin Rasmussen havde dog ikke forventninger om, at det blev ham og hans makker, der løb med den præmie.

”Jeg forventer ikke, at vi placerer os. Mange af dem, vi spiller imod, er på meget højere niveau end os, så jeg forventer bare at få det sjovt”, sagde han i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anderledes selvsikker er William Stenicke. Han er 15 år og kommer fra Vissenbjerg og er også elev på Nordborg Slots Efterskole. Sammen med sin makker, Sebastian Soussi, der er 16 år og fra Skanderborg, deltog også han i CS:GO Duo-turneringen.

”Jeg forventer, at vi vinder. Jeg har meldt mig til for at have det sjovt, men også for at vinde. Førstepladsen er seks timers LANparty her med alt betalt, og det vil jeg gerne vinde. Og jeg har da en forventning om, at vi vinder det hele. Man skal jo altid have høje forventninger”, sagde William Steincke.

Artiklen fortsætter under annoncen

I alt 16 hold dystede i turneringen, og det lykkedes William Steinicke og Sebastian Soussi at spille sig i finalen. Også den vandt de og kan dermed kalde sig vindere af dysten og se frem til at glæde 18 kammarater og selv med deres præmie.

”Og det er virkelig dejligt”, er de to vindere enige om.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...