Nordborgs Rotaryklub støtter hjælpearbejdet i Ukraine

8. maj 2022 Nordborg
Præsident Ulf Nørulf. Pressefoto
Præsident Ulf Nørulf. Pressefoto

Den lokale Rotary klub i den verdensomspændende, humanitære organisation, Rotary International har besluttet at støtte hjælpearbejdet i Ukraine. Vi har alle set, hvordan sagesløse mennesker uforvarende er blevet angrebet af russiske militære styrker.

”Befolkningen i dele af landet lider frygteligt under store ødelæggelser, og deraf følgende mangel på simple fornødenheder. Helt ufattelige forhold, som vi naivt ikke forstillede os, kunne indtræffe i Europa i 2022. Vi kan ikke bare sidde og se på”, siger klubbens lokale præsident, Ulf Nørulf i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det vi kan gøre, må vi gøre. Vi har derfor valgt at åbne klubkassen, og sender 10.000 kroner til hjælpearbejdet i Ukraine. Det samtidig med håbet om, at de vanvittige handlinger fra russisk side snart må høre op”, siger Ulf Nørulf.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...