Nordisk Tivoli er med til Ringriderfesten

18. maj 2022 Ringriderfesten

Der er flere af SønderborgNYTs læsere, som ikke ved, at Nordisk Tivoli vil være klar på Ringriderpladsen, når årets udgave af Ringriderfesten skydes i gang den 8. juli med koncert på volden ved Sønderborg Slot og efterfølgende det store rytteroptog, som skal gennem Sønderborgs bymidte og frem til galgerne på Ringriderpladsen.

“Vi har Nordisk Tivoli med til Ringriderfesten, som vi plejer”, siger Ringriderfestens formand, Jan Rasmussen til SønderborgNYT. Han fortæller, at han har bemærket, at der er flere, som tror, at Ringriderfesten bliver uden tivoli.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så jeg har skrevet adskillige steder, at der er tivoli på pladsen, når festen begynder”.

Byfesten i Sønderborg er aflyst, fordi Kjærs Tivoli er lukket, men det berører ikke Ringriderfesten, fordi den har en aftale med Nordisk Tivoli.

Læs også: Børneland efterlyser frivillige hjælpere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...