Tour de France: Norsk cykelhold kører Tour de France-ruten lørdag

30. juni 2022 Tour de France

Idretten skaper Sjanser – Idræt skaber muligheder-  er et norsk cykelløb med ca. 40 deltagere, der cykler Tour de France-ruten fra Vejle til Sønderborg lørdag.

Cykelløbet er for personer, der har kæmpet med misbrugsudfordringer og som er havnet på et skråplan. Med hjælp fra Idretten Skaper Sjanser har de nu fået et fællesskab som en vej tilbage til et mere normalt liv, skriver Sønderborg Kommune.

Cykelturen starter fra Vejle ca. 06:30, og der cykles med en gennemsnitshastighed på ca. 30 km/t.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningen Idretten skaper Sjanser er ejet af det norske cykelforbund, det norske skiforbund og Norges Rideforbund. Foreningen samarbejder med lokale klubber, som er tilknyttet disse tre specialforeninger.

Idretten skaper Sjanser har også fået lov til at køre de sidste 10 km af Tour de France ruten søndag. Deltagerne kører strækningen inden kadetterne, reklamekaravanen og feltet med Tour de France-rytterne kommer.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...