Notmark Skole: Afslutning på våd tur i lokalområdet

6. januar 2014 Kultur

Efter en krævende tur gennem lokalområdet, hvor udfordringen blandt andet var at få en finger til at ramme dørklokkerne på de huse, der blev besøgt og så indtage et eller andet flydende, inden turen gik videre til det næste udskænkningssted, der nogle gange blot var nærmeste hus, fandt de udklædte deltagere vej til Notmark Skole.

Tage Petersens datter giver den i rollen som Helle Thorning.

Tage Petersens datter giver den i rollen som Helle Thorning.

Artiklen fortsætter under annoncen

På skolen sad en lille dommerkommité klar til at se nærmere på udklædningerne og de satte de tre bedste hold på en rangliste.

Efter kåringen af det kreative patienthold, der var så forudseende, at de havde medbragt en bedemand, skulle maskerne falde og her kunne Tage Petersen fra byrådet se, at den unge dame, der havde givet den i rollen som Helle Thorning og i øvrigt med på det hold, der fik anden-pladsen, var hans egen datter, som åbenbart også er politisk bevidst.

Det er Bruno Clausen, der er initiativtager bag endnu en fejring af Hellig Tre Kongers Aften og mandag morgen vil nogle af deltagerne blankt erkende, at sådan en aften burde ligge på en fredag eller lørdag, så der kan vågnes blidt og sent.

Artiklen fortsætter under annoncen

En del var kommet i abekostumer og der var også et cykelhold, der var selvforsynende med doping.

Se billederne fra Notmark Skole: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.493728604080825.1073741997.271358109651210&type=1

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...