Nova Data: Bak op om Lazy Dog og deltag i konkurrence om burgere til fire

16. september 2019 Erhverv

Hos Nova Data synes vi, det er flot, at Lazy Dog er med i finalen om at lave Danmarks bedste burgere.

I den forbindelse udlodder Nova Data ét gavekort, hvor man kan invitere fire personer inklusiv sig selv en tur på Lazy Dog.

I kan stadig hjælpe de gæve gutter ved at sende en SMS på 92 45 24 04 med teksten BGR 164, det koster kun alm. sms-takst, skriver Nova Data-ejer Kenan Hansen på Facebook.

Reglerne er simple, tag/skriv i kommentarfeltet HER på Nova Datas Facebook, hvem du gerne vil have med en tur på Lazy Dog.

Artiklen fortsætter under annoncen

Husk at sende en SMS senest tirsdag klokken 12 og vær med til at sikre, at Lazy Dog fra Sønderborg vinder konkurrencen om at servere de bedste burgere i Danmark.

Vi trækker en vinder onsdag den 18. september kl. 12.00

NB: Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret til Facebook. Ved afgivelse af tilladelser og informationer, gives disse til Nova Data og ikke til Facebook.

Alle kan deltage på nær ansatte hos Nova Data eller Lazy Dog

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Kultur, Sønderborg

I Christianskirken hørte børnene at Jesus er meget ældre end julemanden

7. december 2022 Kultur

Onsdag morgen var børn fra sognets børnehaver, vuggestuer og dagplejere til julegudstjeneste i Christianskirken. Børn fra børnehaven Goethesgade gik Lucia og børn fra børnehaven Toften lavede krybbespil. Sognepræst Lars Astman Smedemark fortalte om julen og organist Ilona Lobmayer spillede. Tove Holm sang for og fungerede også som ‘færdselsbetjent’, så engle, hyrder og andre kom rigtigt […]

Læs mere...