Nova Data: Bak op om Lazy Dog og deltag i konkurrence om burgere til fire

16. september 2019 Erhverv

Hos Nova Data synes vi, det er flot, at Lazy Dog er med i finalen om at lave Danmarks bedste burgere.

I den forbindelse udlodder Nova Data ét gavekort, hvor man kan invitere fire personer inklusiv sig selv en tur på Lazy Dog.

I kan stadig hjælpe de gæve gutter ved at sende en SMS på 92 45 24 04 med teksten BGR 164, det koster kun alm. sms-takst, skriver Nova Data-ejer Kenan Hansen på Facebook.

Reglerne er simple, tag/skriv i kommentarfeltet HER på Nova Datas Facebook, hvem du gerne vil have med en tur på Lazy Dog.

Artiklen fortsætter under annoncen

Husk at sende en SMS senest tirsdag klokken 12 og vær med til at sikre, at Lazy Dog fra Sønderborg vinder konkurrencen om at servere de bedste burgere i Danmark.

Vi trækker en vinder onsdag den 18. september kl. 12.00

NB: Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret til Facebook. Ved afgivelse af tilladelser og informationer, gives disse til Nova Data og ikke til Facebook.

Alle kan deltage på nær ansatte hos Nova Data eller Lazy Dog

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...