Nova Data: Roadshow med masser af ekspertviden og gode tilbud

14. maj 2015 Erhverv

“Det er nu fjerde år vi holder Roadshow og vi ser frem til at få besøg af rigtigt mange sønderborgensere”, siger Kenan Hansen til SønderborgNyt. Og går det som det plejer, så kommer der virkeligt mange, som gerne vil have fingre i de supergode tilbud og lige så mange, der vil udveksle viden og erfaringer med eksperterne fra it-verdenen.

“Og de 1000 første gæster kan få en softicebillet, som de kan indløse i QuickFood i Føtex”, siger Kenan Hansen fra Nova Data.

Otte timer med gode priser096788---Roadshow-2015-BBEC-Fuldside2

Artiklen fortsætter under annoncen

“I Nova Data har vi særlige tilbud, som kun gælder fredag mellem 10 og 18. Så overvejer man at investere i nyt it-udstyr, eller blot er nysgerrig, er der mulighed for at gøre et rigtig godt køb”, forsikrer Kenan Hansen. massivt op omkring arrangementet og igen i år har vi gratis softice, man skal bare komme og hente en billet og aflevere den i Føtex QuickFood, Man skal skynde sig for vi har kun 1000 billetter”, siger Kenan Hansen, der lover at sætte et telt op foran butikken, så Roadshow ikke skal styres af vejret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Roadshow 2015 finder sted i Sønderborg på fredag hos Nova Data fra kl. 10.00 – 18.00

Deltagende producenter: BenQ, Buffalo, Kasper.

Roadshow er it-udviklernes måde at komme i kontakt med brugerne på. Så har du gode ideer, kritk eller vil du bare vide mere, så er det en oplagt chance for at få en snak med eksperterne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...