Novasol og Alsie Express i utraditionelt samarbejde

4. maj 2016 Erhverv

downloadAlsie Express og sommerhusudlejningsfirmaet Novasol har indgået et utraditionelt samarbejde, der skal gøre det let for turister at komme fra Sønderborg til København eller omvendt til en favorabel pris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når Novasols gæster indtaster deres bookingnummer i Alsie Express’ billetsystem, får de, på udvalgte afgange, mulighed for at flyve på ruten fra Sønderborg til København til en specialpris fra 349 kr.

“Lejer du et sommerhus i Sønderjylland vil du måske gerne opleve Hovedstaden med dens mange muligheder, og så er det hurtigt at komme frem og eksempelvis gå i teater eller i Tivoli for så at vende tilbage og fortsætte ferien i det sønderjyske. Lejer du et sommerhus i Nordsjælland kan mange være interesseret i at opleve andre dele af landet – måske netop Sønderjylland, og så har vi et attraktivt tilbud, der gør det muligt”, siger Novasols områdeleder Michael Larsen i en pressemeddelelse.

For Novasol handler det om at give gæsterne så mange valgmuligheder, at de vender tilbage til Danmark. Antallet af aktiviteter det enkelte bureau kan tilbyde sine gæster er på vej til at blive det konkurrenceparameter, der afgør, hvor turisterne vælger at booke feriehus.

Ideen til Novasol/Alsie Express samarbejdet opstod under en ferie i Kroatien, hvor det er muligt at flyve fra feriedestinationerne og til landets større byer.

Aftalen mellem Alsie Express og Novasol ventes primært anvendt af de mange par i +50 generationen, som årligt booker sommerhuse udenfor højsæsonen, som er domineret af børnefamilierne.alsie5

“Med aftalen er vi med til at gøre et ferieophold i Danmark mere attraktivt. Du kan komme hurtigt frem og tilbage. Du behøver ikke bekymre dig om bilen. Den kan du parkere gratis i Sønderborg, og i København kan du let komme rundt til attraktionerne med Metro, bus og S-tog. Flyveturen tager blot 35 minutter. Vi har positive forventninger til samarbejdet, og er bestemt åbne for lignende aktiviteter, der kan booste antallet af passagerer, der går ombord i vores fly på tidspunkter, hvor vi gerne vil sælge pladserne lidt billigere”, siger adm. direktør Lone M. Koch, Alsie Express.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk