Nu begynder arbejdet med at sætte lys på slottet

30. november 2021 Kultur

Tirsdag morgen blev det første spadestik til ‘Lys på Slottet’ taget af Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock fra Udvalget for Kultur, Idræt, Turisme og Handel.

“Det er første gang, jeg gennem mine snart 16 år i lokalpolitik har været ude og tage et spadestik klokken otte. Men at få lys på slottet er noget, som mange i Sønderborg har set frem til og det har været en lang proces med mange møder at nå her til”, sagde Stephan Kleinschmidt, som er udvalgformand.

“Jeg vil gerne sige tak til de mennesker, som gennem flere år har ydet en stor indsats for, at vi kan se frem til at få lys på to facader og planen er, at det skal kunne tændes, når vi kommer frem til vinterferien”, sagde næstformand Jesper Kock.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter talerne blev spaden sat i jorden og der blev budt på kaffe og rundstykker, som kunne nydes i det fri.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...