Nu begynder arbejdet på en længe ventet cykelsti

2. september 2020 Augustenborg
Sønderborg Kommune
Sønderborg Kommune

En gravemaskine sætter på fredag skovlen i jorden i Elstrup som tegn på, at nu går arbejdet med at anlægge cykelstien til Fynshav i gang. Strækningen vil give en mere sikker skolevej til børn, der cykler til skole i området, ligesom den vil forbinde eksisterende cykelstier og dermed gøre det endnu mere attraktivt at være cykelturist på Als.

Anlægget føjer endnu en trafiksikker sti til nettet af cykelstier i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Teknik- og Miljøudvalget har de seneste år sørget for, at en række cykelstier er anlagt. Flere af dem har bundet tidligere cykelstier sammen og dermed gjort, at man efterhånden kan komme langt og trafiksikkert omkring i kommunen på cykel – uden at skulle ud på trafikerede landevej.

Cykelstien langs med Fynshavvej bliver placeret på nordsiden af vejen på hele strækningen fra Elstrup til Fynshav.

“Vi valgte den løsning fordi, vi synes, det var vigtigt at komme i mål med et godt og trafiksikkert projekt, når vi skal have glæde af den de næste 50 eller 100 år. Både Midtals Friskole, Guderup Skole og stierne i forbindelse med Nørreskoven er på nordsiden af vejen, så placeringen giver også på den måde god mening”, siger udvalgsformand Aase Nyegaard i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk