Nu begynder fællesspisningerne i Lysabild endelig igen

20. oktober 2021 Sydals

Torsdag den 28. oktober klokken 18:30 starter ‘Åben Skole – Fællesspisning i Lysabild’ endelig igen efter en lang Corona-pause, så det er med stor glæde, at landsbyrådet kan byde velkommen til den 24. sæson med fællesspisning i Lysabild.

Traditionen tro foregår Åben Skole i Lysabild Børneunivers i hele vinterhalvåret fra efterårsferien til påskeferien.

I år er der hele 18 torsdage i kalenderen, hvor der hver gang er cirka 130 fast tilmeldte spisende. Dertil kommer alle de, der tilmelder sig de gange de har lyst, skriver Lysabild Landsbyråd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter spisningen er der som regel nogle aktiviteter eller underholdning. Den første aften holdes der borgermøde om fællesskab i lokalområdet.

Konceptet består i, at skoleklasserne og lokale foreninger kan melde sig på banen som kokke. De skal så selv stå for madlavningen den pågældende aften og tjener dermed også hele overskuddet til deres klassekasse eller forening.

Der er stor rift om datoerne og kalenderen er allerede fyldt.

Læs meget mere og se hele kalenderen for Åben Skole på Lysabild Landsbyråds hjemmeside .

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...