Nu er byens juletræ tændt

19. november 2021 Kultur

Fredag eftermiddag tændte borgmester Erik Lauritzen juletræet på Rådhustorvet i Sønderborg – og heldigvis var der en del mennesker, som var kommet for at få den oplevelse med.

Inden træet blev tændt, gik Sønderborg Garden for fuld musik gennem gågaden fra Føtex til Rådhustorvet og de blev tæt fulgt af julemanden og hans kane.

“Nu begynder julen og I kan begynde på forberedelserne og komme i gang med at få købt alle julegaverne”, sagde borgmester Erik Lauritzen i sin tale, inden han satte strøm til juletræet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fik også sagt lidt om Coronaen, der også gør dette års juletræstænding væsentligt mindre, fordi det ikke er en god idé, at mange mennesker samles på et sted.

“Coronaen er her igen og det er slemt her hos os – og skulle der være en enkelt eller to, som ikke er vaccineret, så se at blive det – og så gælder det ellers om at blive testet med jævne mellemrum, selvom det er svært at få en tid”, sagde han og nævnte, at kommunen presser på for at få Region Syddanmark til at åbne flere testcentre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men nu skal vi have lys i træet – og I kan hjælpe med at tælle ned fra 10”.

Du kan se SønderborgNYTs liveudsendelse fra juletræstændingen HER PÅ SønderborgNYT TV .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...