Nu er den nye naturkalender klar til brug

3. marts 2017 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Sønderborg Kommune har i samarbejde med de lokale naturforeninger planlagt og sammensat det hidtil største og flotteste naturformidlingstilbud til dato.

Dette års naturkalender indeholder over 58 forskellige arrangementer. Arrangementer som viser nogle af kommunens mange naturperler frem.

Arrangementerne er fordelt over hele året og henvender sig til alle kommunes borgere, turister og besøgende.

Naturkalenderen indeholder arrangementer til “naturnørden”, til børnefamilien, til de naturinteresserede og til dem, der bare gerne vil have en hyggelig tur i naturen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er skønt, at vi har fantastisk natur liggende lige for foden af os. Det er også rigtig dejligt, at vi har så mange entusiastiske naturfolk, som vil arrangere ture for alle vores borgere. De er med til at formidle vores natur, dyr og planter, så vi får mere viden og kendskab til de grønne perler i kommunen. Det er med til at skabe et godt grundlag for det gode liv”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Naturkalenderen har Sønderborg Kommune lavet sammen med Naturstyrelsen, Danmarks Naturfredningsforening, OAS, Vandplejen ANA, Gråsten Landsbrugsskole, Blå Flag og Naturskolerne i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kalenderen rummer en flot samling af naturarrangementer. Det er alle ture og arrangementer, hvor man sammen med en naturvejleder eller naturformidler gratis kan komme med ud og opleve naturen, lave aktiviteter eller få mere viden.

Du kan SE KALENDEREN HER

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...