Nu er der ansat en ny beredskabschef

28. juni 2019 Erhverv

Den 15. august begynder Holger Rostgaard Andersen som beredskabschef for Sønderborg Brand og Redning. Holger Rostgaard Andersen kommer til at stå i spidsen for den daglige drift og udvikling af Brand og Redning.

Han har en bred erfaring fra beredskabsområdet og har senest fungeret som Operativ chef ved Brand & Redning Sønderjylland.

Med valget af Holger Rostgaard Andersen som Beredskabschef får Brand og Redning en leder med solid erfaring inden for fagområdet. Hans erfaring både med det operative arbejde og samarbejdet med frivillige har været afgørende for ansættelsesudvalgets prioritering. Jeg er glad for at kunne overlade ledelsen af Sønderborg Brand og Redning til ham”, siger direktør for Økonomi, Teknik og Miljø, Bjarke Eriksen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Holger Rostgaard Andersen har 16 års erfaring fra Beredskabsstyrelsen, hvor han blandt andet har haft ansvaret for uddannelse af mellemledere. Efterfølgende har han som operativ chef i det sammenlagte Brand og Redning Sønderjylland i samspil med den øvrige ledelse arbejdet med en fælles kultur på tværs af kommunerne.

Ud over den indsatsfaglige uddannelse har Holger Rostgaard Andersen suppleret med blandt en diplomuddannelse i ledelse, og er i øjeblikket i gang med en master-uddannelse i offentlig ledelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som beredskabschef får han ansvaret for Brand og Redning Sønderborgs arbejde med blandt andet indsatsledelse og udrykning, vagtcentralen for broåbning og vinterberedskab samt myndigheds- og tilsynsopgaver.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 Sønderborg, Frivillige

Mette Ingwersen gav Netværkshuset en musik-oplevelse

26. oktober 2021 Sønderborg

Tirsdag eftermiddag skulle Silas Holst have været gæst ved Netværkshusets arrangement Broager Sparekasse Skansen ved et arrangementet er for alle, der har demens inde på livet. Enten ved selv at være ramt af sygdommen eller ved at være pårørende til en, som er det. Silas Holst er – udover at være danser – ambassadør for […]

Læs mere...