Nu er der ansat en ny beredskabschef

28. juni 2019 Erhverv

Den 15. august begynder Holger Rostgaard Andersen som beredskabschef for Sønderborg Brand og Redning. Holger Rostgaard Andersen kommer til at stå i spidsen for den daglige drift og udvikling af Brand og Redning.

Han har en bred erfaring fra beredskabsområdet og har senest fungeret som Operativ chef ved Brand & Redning Sønderjylland.

Med valget af Holger Rostgaard Andersen som Beredskabschef får Brand og Redning en leder med solid erfaring inden for fagområdet. Hans erfaring både med det operative arbejde og samarbejdet med frivillige har været afgørende for ansættelsesudvalgets prioritering. Jeg er glad for at kunne overlade ledelsen af Sønderborg Brand og Redning til ham”, siger direktør for Økonomi, Teknik og Miljø, Bjarke Eriksen.

Holger Rostgaard Andersen har 16 års erfaring fra Beredskabsstyrelsen, hvor han blandt andet har haft ansvaret for uddannelse af mellemledere. Efterfølgende har han som operativ chef i det sammenlagte Brand og Redning Sønderjylland i samspil med den øvrige ledelse arbejdet med en fælles kultur på tværs af kommunerne.

Ud over den indsatsfaglige uddannelse har Holger Rostgaard Andersen suppleret med blandt en diplomuddannelse i ledelse, og er i øjeblikket i gang med en master-uddannelse i offentlig ledelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som beredskabschef får han ansvaret for Brand og Redning Sønderborgs arbejde med blandt andet indsatsledelse og udrykning, vagtcentralen for broåbning og vinterberedskab samt myndigheds- og tilsynsopgaver.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...