Nu er der bedre mobildækning på Nordals

11. juli 2018 Erhverv

Turisme er et af Sønderborg Kommunes store fokusområder. En væsentlig forudsætning for at udviklingen af turismen kan finde sted er, at turistområderne har en god mobil- og bredbådsdækning. Desværre undlader teleselskaberne ofte at investere i antennemaster i områder med lav befolkningstæthed, og det har været tilfældet i for eksempel Købingsmark på Nordals.

For at sikre en bedre dækning har Sønderborg Kommune taget initiativ til at få en antennemast i området. TDC har stået for opførelsen af masten og har også opsat antenne, mens Sønderborg Kommune har medfinansieret ved at købe masten og stille den gratis til rådighed for teleoperatørerne.

”Vi satser stort på udviklingen af turistattraktioner på Nordals, og her er god mobildækning et af de vigtige skridt på vejen”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Pengene til masten i Købingsmark er fra de afsatte midler til Nordals Ferieresort.

Masten er sat op og er i drift.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...