Nu er der en plan for sti mellem Broager og Skelde

7. december 2018 Broager

Flere gange har der været tilløb til, at den sidste del af stien mellem Broager og Skelde skulle laves. Nu ser det imidlertid ud til at lykkes.

Nu har Teknik- og Miljøudvalget besluttet sig for en løsning og så kan der eksproprieres, og arbejdet kan gå i gang.

”Vi har valgt en løsning med såkaldt stenmelsbelægning, og dermed ændrer vi en tidligere beslutning. Det gør vi på baggrund af den dialog, vi har haft med borgere og lodsejere. Vi har fået oplyst, at det fine grus er stort set lige så behagelige at køre på som asfalt, og så opnår vi den gode sideeffekt, at vandet bedre kan komme væk fra stien. Det store problem på strækningen er nemlig overfladevand, og den problematik forværres ved at lægge asfalt på. En anden gode sidegevinst ved løsningen er, at det er minimalt, hvad der skal eksproprieres”, siger udvalget formand, Aase Nyegaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den eksisterende sti fra Broager til Dynt er også en grussti, og de to stier vil således matche hinanden i Dynt, hvor de støder sammen i Dynt.

Arbejdet med at lave stien går i gang i 2019.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...