Nu er der fundet en vicedirektør til Landbrugsstyrelsen

18. december 2019 Augustenborg

Gitte Jensen-Fangel bliver ny vicedirektør for Landbrugsstyrelsen i Augustenborg. Men selvom afdelingen ligger i Sønderjylland, får den nye direktør tjenestested i København.

Det sker, efter styrelsen i første omgang ikke lykkedes med at finde det rette match i Sønderjylland i efteråret. Her var der 32 ansøgere, seks til samtale og én kvalificeret, som sagde nej til jobbet.

Derfor valgte styrelsen at genopslå stillingen i oktober, men denne gang med tjenestested i København fremfor Augustenborg. Det gav 19 ansøgninger, seks til samtale og én kvalificeret, som sagde ja til jobbet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Tjenestestedet bliver i København, men det er skrevet ind i kontrakten, at hun vicedirektøren skal være tre dage om ugen i Augustenborg”, siger Jette Petersen, direktør for Landbrugsstyrelsen, til TV Syd.

At vicedirektørens tjenestested nu bliver København fremfor Augustenborg, er tidligere blevet mødt med kritik fra medarbejdere, som bekymrer sig over, om ledelsen kommer for langt væk fra afdelingen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...