Nu er der mulighed for en kop kaffe når der kigges på veteranbiler på Slotskajen

3. september 2020 Kultur

Torsdag fik Als-Veteranklub.dk indviet deres nye Æ’ Kaffevun på Slotskajen i Sønderborg og fremover skal den med hver gang, veteranbilerne samles, så der altid vil være kaffe til bilisterne.

“Æ’ Kaffevun er ikke en salgsbod, men det er muligt at købe et metalkrus, som gratis fyldes med kaffe, når man kommer til veterantræf på Slotskajen”, siger veteranklubbens formand. Der tages også imod donationer.

“Vi skal ikke tjene penge på det, så vi giver pengene videre til Julemærkehjemmet”.

Als-veteranklub.dk søgte i december sidste år en donation hos Aros Forsikring, så der kunne laves en kaffevogn, der skal styrke fællesskabet ved klubbens træf, primærthver torsdag ved Sønderborg Slot, hvor man gerne vil tilbyde deltagerne en varm kop kaffe.

Fra idé til Æ’ Kaffevun

En gammel Bella Camp blev platform til projektet, hvorpå der kom en del idéforslag på paptallerkener.

Der blev leveret jernrør til opbygningen inden juleferien og lige efter jul fik klubben doneret et par Volvo 544-skærme og en rigtig stålkofanger, som passede godt ind i konceptet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erling Høi-Nielsen tilbød, at de gerne ville male vognen mod at få lidt reklame på og det sagde klubben selvfølgelig ja tak til.

Alle er velkommen til at kigge ned forbi alle bilerne på Slotskajen til en kop kaffe, få en snak og måske støtte Julemærkehjemmet med en lille skilling i tankdækslet.

SønderborgNYT besøgte Slotskajen med tv-kamera og fik en snak om både Æ’ Kaffevun og om det fascinerende ved at have en ældre bil.

Du kan se udsendelsen her på SønderborgNYTs Facebookside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk