Nu er der sænket en tidskapsel i Ketting

27. november 2016 Augustenborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Søndag eftermiddag troppede en del af landsbybeboerne fra Ketting op ved Menighedshuset, så de kunne følge med i, når Tidskapslen blev sænket i jorden.

“Den må først åbnes i november år 2100 og tanken er, at de, som kigger i Tidskapslen, kan få et indtryk af, hvordan vores liv i landsbyen er”, sagde formanden for Ketting Landsbylaug, Lena Sadolin.

Tidskapslen indeholder tegninger, breve, billeder og mange andre ting, som viser Ketting anno 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og vil lige fortælle, at den ikke indeholder noget som helst, der har en værdi i sig selv. Så der er ingen grund til at gå herop og grave om natten”, siger Lena Sadolin. Kort efter blev det afsløret, at det ikke blot er i 2016, der er gravet en tidskapsel i mulden ved Ketting.

“Det er 40 siden, vi var to mand, der samlede forskellige ting i en flaske og gravede den ned ved kirken”, sagde en af deltagerne i arrangementet. Han vil ikke afsløre, hvor den ligger.

“Det er en hemmelighed”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kettingborgernes tidskapsel er registreret forskellige stedet – både her i landet og i USA, så den er gemt, men ikke glemt – og sådan bliver det ved med at være de næste 84 år.

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...