Nu er der sænket en tidskapsel i Ketting

27. november 2016 Augustenborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Søndag eftermiddag troppede en del af landsbybeboerne fra Ketting op ved Menighedshuset, så de kunne følge med i, når Tidskapslen blev sænket i jorden.

“Den må først åbnes i november år 2100 og tanken er, at de, som kigger i Tidskapslen, kan få et indtryk af, hvordan vores liv i landsbyen er”, sagde formanden for Ketting Landsbylaug, Lena Sadolin.

Tidskapslen indeholder tegninger, breve, billeder og mange andre ting, som viser Ketting anno 2016.

“Og vil lige fortælle, at den ikke indeholder noget som helst, der har en værdi i sig selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så der er ingen grund til at gå herop og grave om natten”, siger Lena Sadolin. Kort efter blev det afsløret, at det ikke blot er i 2016, der er gravet en tidskapsel i mulden ved Ketting.

“Det er 40 siden, vi var to mand, der samlede forskellige ting i en flaske og gravede den ned ved kirken”, sagde en af deltagerne i arrangementet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han vil ikke afsløre, hvor den ligger.

“Det er en hemmelighed”.

Kettingborgernes tidskapsel er registreret forskellige stedet – både her i landet og i USA, så den er gemt, men ikke glemt – og sådan bliver det ved med at være de næste 84 år.

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...