Nu er der sat penge bag ønsket om at udvikle Nordals

28. april 2021 Politik

Organiseringen af Udviklingsforum Nordals er  på plads, fordi Byrådet i dag, onsdag, har besluttet, at der i år sættes 400.000 kroner af til projektledelse, fundraising og drift af udviklingsforum og partierne er også enige om at sikre fremdriften i masterplanen ved budgetlægningen for 2022. Samtidig skal udvikling af Masterplanen fortsat forankres politisk i Økonomiudvalget, mens arbejdet forankres administrativt i Teknik- og Miljøforvaltningen.

”Jeg er meget tilfreds med, at vi nu har landet en konstruktion, der gør, at vi sikrer en fremdrift på Nordals. Byrådet har klart vist, at det vil udvikle Nordals med vedtagelsen af masterplanen og nu også de næste skridt, der støtter op om det videre arbejde. Nu kommer der handling bag masterplanen i tæt samarbejde med relevante personer, grupper og foreninger i Nordborg, Havnbjerg og Guderup”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Baggrunden for beslutningen er, at Udviklingsforum Nordals har lavet en 5-års masterplan for Nordals med prioriterede indsatser, der skal sikre udvikling på Nordals.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...