Nu er det juletid i Sønderborg

18. november 2016 Samfund

Fredag sidst på eftermiddagen ønskede borgmester Erik Lauritzen menneskehavet på Rådhustorvet en god jul. Det gjorde han efter Sønderborgs gospelkor havde sunget en række sange. Også nogle af dem, der hører julen til.

“Starten på julen er rykket en uge frem og det mærkes altså som om, det er lidt tidligt at begynde at ønske god jul”, sagde borgmesteren, inden han fik de mange børn til at kalde på julemanden, som jo måtte afbryde sin sommerferie en hel uge tidligere end tidligere år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med julemanden på scenen blev der tændt op i det store juletræ og de mange børn og voksne begyndte at myldre ind i teltet, hvor foreningen Blæksprutterne stod klar med 2000 chokoladenisser.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...